Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη στιγμή που αγόρασε το νέο της σπίτι και κατά τη διάρκεια των εργασιών που έκανε στο εσωτερικό του, η Ιωάννα Τούνη φρόντιζε να μας δίνει μια μικρή γεύση από τους χώρους του μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: MadWalk 2021: Δούκισσα Νομικού, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννα Τούνη έκλεψαν τις εντυπώσεις 

Την Τετάρτη (1/12) η εντυπωσιακή influencer ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα χορταστικό βίντεο διάρκειας 13 λεπτών όπου η Ιωάννα Τούνη - σε μεγάλα κέφια -  μας ξεναγεί σε όλους τους χώρους του.  

Το νέο σπίτι είναι 117 τ.μ. και βρίσκεται σε διατηρητέο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ χρειαζόταν πλήρη ανακαίνιση.

Αν και «ακάλεστη», η special guest του βίντεο και στενή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, κόβει και ράβει ως οικιακή βοηθός της με την Ιωάννα να λέει στην κάμερα «Μπορούμε να την κόψουμε αυτή;», αλλά απ’ ότι φαίνεται από το βίντεο, δεν το έκανε. 

Στα highlights του βίντεο ανήκει η ξενάγηση στην κουζίνα, την οποία, όπως παραδέχτηκε η Ιωάννα Τούνη δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε μία φορά. Για αυτό το λόγο ζήτησε από τους φαν της να μην τη ρωτήσουν τίποτα σχετικό γιατί απλά… δε θα ξέρει να τους απαντήσει. 

Τέλος, κατά την ξενάγηση στο μπάνιο είπε ότι έχει φροντίσει να υπάρχει χώρος και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου εάν το πάρει ποτέ απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά πάνω που θέλησε να του πει «γεια», η αυτοσαρκαστική απάντησή της γείωσε αυτομάτως κάθε πιθανότητα ρομαντισμού: “ξέχασα δε βλέπει τα βιντεάκια μου»

Όσο για επίδοξους ληστές, φρόντισε να τους ενημερώσει ότι υπάρχουν συναγερμός και κάμερες σε όλο το σπίτι, οπότε δεν υπάρχει νόημα να το επιχειρήσουν καν.

Η «μεταμόρφωση» του σπιτιού της Ιωάννας Τούνη είναι συγκλονιστική. αν λάβουμε υπόψη πως όταν το αγόρασε πριν από μερικούς μήνες είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA