Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης (22/12) από όπου ανέβασε story στο Instagram χωρίς, όμως, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο που βρέθηκε εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Γι' αυτό το λόγο πήγε στο νοσοκομείο

Λίγο αργότερα, η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο παρουσιαστής έφυγε εκτάκτως από τα γυρίσματα της Φάρμας, πήγε στο νοσοκομείο και όπως αποδείχθηκε «έχει λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, όλα είναι υπό έλεγχο».

«Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα, με αρκετά υψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει 2-3 μέρες σπίτι. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον», έγραψε σε Instagram Story του ο Τανιμανίδης το βράδυ της ίδιας ημέρας, ενώ το πρωί της Πέμπτης (23/12) σε φωτογραφία που ανέβασε ενημέρωσε τους followers του για την κατάσταση της υγείας του.

https://www.instagram.com/p/CX0acuxMmDC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου τον βλέπουμε ξαπλωμένο στο κρεβάτι του σπιτιού του. Περαστικά να του ευχηθούμε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA