Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Ελενα Χριστοπούλου μέσα από το GNTM και ταυτίστηκε με το ριάλιτι μόδας. Η ίδια αποκάλυψε πως πέρασε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Θεοφάνους για ONE: Συγκρότημα περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων 

«Με έσωσε τότε το GNTM και οι άνθρωποι από το STAR που με επέλεξαν. Με έσωσαν γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM ανέπνευσα» είπε η Ελενα Χριστοπούλου στην ΕΡΤ. 

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Είμαι από μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα» πρόσθεσε, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της και ευτυχώς δεν έχει χρέη. Μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν οι δυο τους δεν είχαν καθόλου χρήματα: «Ωραία όμως ήταν και τότε… Το έχει πει και η Ηλιάνα, καθόμασταν και είχαμε πέντε ευρώ για να πάρουμε μια πίτσα». Ωστόσο, τόνισε πως δεν «το έβαλε κάτω» και πίστευε ότι θα τα καταφέρει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA