Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα για τη θεατρική παράσταση ΝικοΤιτανικός στην Κύπρο όπου πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό ότι αυτή θα είναι η τελευταία του δουλειά στο θέατρο και μετά θα αποσυρθεί «για να είναι όλοι ευχαριστημένοι», όπως είχε πει χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Μόσιος: Η λεκτική επίθεση του «Ταμτάκου» σε δημοσιογράφο - «Πάρε δρόμο ρε»

Μπορεί ο θεατρικός παραγωγός να είχε δηλώσει πως η προπώληση εισιτηρίων είχε χτυπήσει κόκκινο με περισσότερα από 15.000 εισιτήρια να έχουν πουληθεί, όμως, η εικόνα στην πρεμιέρα ήταν τελείως διαφορετική, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής η πρεμιέρα έγινε σε ένα άδειο θέατρο με το πολύ δέκα θεατές με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως ίσως, βέβαια, η απουσία του κοινού να μην οφείλεται τόσο στη συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στο θίασο όσο στο περιεχόμενο της παράστασης.

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής έκανε λόγο για «φθηνά ρούχα, φθηνά λόγια και φθηνό προσανατολισμό με σεξιστικά στοιχεία», ενώ για το συγγραφέα του έργου ανέφερε πως είναι «άδειος από έμπνευση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA