Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας (27/12) ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι νοσεί από κορονoϊό.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Λεκάκη: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός

«Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα. Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ.

https://www.instagram.com/tv/CX_Z_8qF8vP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του νέου έτους. Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και να έχετε την ελπίδα ότι σύντομα αυτό θα τελειώσει. Χρόνια Πολλά» αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA