Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν από τις πιο καλές παίκτριες, που είδαμε να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Survivor. Αν και έμεινε για ελάχιστο χρονικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο την περσινή σεζόν (εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας), έγινε η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού, με το Twitter να «κλαίει» τη στιγμή της αποχώρησής της. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Εχασε τις αισθήσεις του ο Βαλάντης - Χρειάστηκε γιατρό και αποχώρησε

Με αφορμή την πρεμιέρα της φετινής σεζόν, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της ζήτησε ένα σχόλιο για τους παίκτες που βλέπουμε τώρα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ την ρώτησε και αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor. 

«Ξέρω την Ναυσικά και την Ευρυδίκη. Απ' όσο ξέρω είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Με προσεγγίζει ο κόσμος να ξαναπάω στο Survivor. Μου έχει μείνει μια τραυματική εμπειρία, αλλά είναι ένας κύκλος που δεν έχει κλείσει για μένα. Παραμένει ανοιχτός», ήταν η ατάκα της Κάτιας Ταραμπάνκο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της επιστροφή της και βάζοντας «φωτιά» στα σχόλια των χρηστών των social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA