Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της, αποκάλυψε ότι πέρασε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η οποία μέσα στις γιορτές κόλλησε κορονοϊό και χρειάστηκε ακόμα και να βρεθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Καλημέρα», εξομολογήθηκε πώς φοβήθηκε πάρα πολύ ακόμα και για τη ζωή της, ενώ δεν έκρυψε ότι έβαλε τα κλάματα χαιρετώντας τα παιδιά της στο σπίτι, αφού δεν ήξερε εάν θα γύριζε. «Ημουν εμβολιασμένη, αλλά δεν είχα κάνει την τρίτη δόση, γιατί δεν είχα βρει ραντεβού. Τελικά κόλλησα και το παιδί μου», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Μέγκι Ντρίo: «Δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι»

Η ηθοποιός μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype και περιέγραψε πώς πέρασε αυτές τις δύσκολες μέρες: «Ο γιος μου βγαίνει σήμερα από την καραντίνα, ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είχαμε δύο θετικούς και δύο αρνητικούς, οπότε όλος αυτός ο σχεδιασμός στο σπίτι ήταν πολύ δύσκολος. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν υπήρχε, μαγείρεψε κάποια πράγματα ο άνδρας μου και τρώγαμε χωριστά και μιλούσαμε σε βίντεοκλήση», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

«Προσοχή γιατί η μετάλλαξη Ομικρον δεν είναι ένα συνάχι»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε και εξήγησε πως έφτασε μέχρι και το νοσοκομείο: «Εγώ δυσκολεύτηκα και πέρασα και από το νοσοκομείο. Ήμουν σε επαφή με την παθολόγο μου και μου είπε να φωνάξω γιατρό να με ακροαστεί. Φώναξα έναν γιατρό, ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε, μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία.

Μου είπε ότι επειδή βλέπει βρογχίτιδα, πρέπει να πάω στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει γυρίσει σε πνευμονία. Καλέσαμε ασθενοφόρο τελικά και πήγαμε στο νοσοκομείο. Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου φοβήθηκα πάρα πολύ, χαιρέτησα τα παιδιά μου κι έκλαιγα. Δε νοσηλεύτηκα, γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο, είναι να προσέχει πολύ, γιατί στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, αποδείχτηκε ότι η μετάλλαξη Ομικρον δεν είναι ένα απλό... συναχάκι», δήλωσε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA