Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, περί γυναικοκτονιών, με τον ίδιο να βγαίνει το πρωί της Δευτέρας (10/1) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. «Δεν ανακαλώ τίποτα, οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, όχι το χιούμορ μας», δήλωσε από την πλευρά του.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή: Η αποστομωτική απάντηση στον Τζούμα - Με 11 λέξεις και ένα meme

Η ένταση ανέβηκε απότομα στην εκπομπή, καθώς ο Κωνσταντίνος Τζούμας περίμενε αρκετά λεπτά να βγει στον αέρα, ενώ τη στιγμή που έγινε η σύνδεση, ο Γιώργος Λιάγκας του ζήτησε να κάνει λίγη ακόμη υπομονή, καθώς έπρεπε να πάνε σε διαφημίσεις. «Γεια χαρά, ότι είχα να πω το είπα. Από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή και θα τα πουν οι δικηγόροι. Αντίο», είπε ο Τζούμας. 

«Σας ζητώ συγγνώμη, δεν θα πάμε σε διαφημίσεις», απάντησε από την πλευρά του ο Λιάγκας, δίνοντας τελικά τον λόγο στον Τζούμα. «Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί πρέπει και καλά να πω κάτι; Έλειπε το ρήμα «νόμιζε». Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας.

Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο», συμπλήρωσε. 

Κάπου εκεί ο παρουσιαστής έκλεισε τη σύνδεση με τον κ. Τζούμα, αναφέροντας ότι «δεν έχει νόημα όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA