Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες Influencers. Διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φυσικά το χρησιμοποιεί ως μέσο για να προωθήσει τις επιχειρηματικές της κινήσεις. Έτσι, το πρωί της Τρίτης (11/1) όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρατήθηκε και ρώτησε σχετικά με τις χρηματικές της απολαβές.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Άγριος καυγάς στην παραλία με Βαλάντη - «Αν δεν σου αρέσει να φύγεις»

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε την ηθοποιό και επιχειρηματία «αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της», φέρνοντάς τη σε αμηχανία. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν μίλησε για μερικά δευτερόλεπτα, έβαλε τα γέλια και τελικά απάντησε. 

«Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων».

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου συμπλήρωσε πως «πάει πολύ καλά, αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers. Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA