Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις και οι καυγάδες στην ομάδα των Διασήμων συνεχίζεται και στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (11/01) στον ΣΚΑΪ όπου οι τηλεθεατές θα δουν τον Βαλάντη να τσακώνεται με σχεδόν όλη την ομάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά επτά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Ο γνωστός τραγουδιστής θα κατηγορήσει τους συμπαίκτες του ότι όλα περνάνε από τα χέρια του με τη Μυριέλλα Κουρεντή να του απαντά «ήρθε κάποιος να σου πει, Βαλάντη, σώσε μας;», προκαλώντας την έκρηξή του. «Είσαι πολύ αχάριστη», θα της απαντήσει ο Βαλάντης, ενώ στη συνέχεια θα εξαπολύσει τα βέλη του στον Λάμπρο Κωνσταντάρα που θα του πει πως δε θα χρειάζονται όλα αυτά, αφού το Survivor είναι ένα παιχνίδι.

Η απάντηση του Βαλάντη «δεν είναι παιχνίδι από τη στιγμή που παίζω με την υγεία μου» δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Λάμπρο Κωνσταντάρα που θα του πει σε έντονο ύφος «Άμα δε σ’ αρέσει, φύγε, δεν είναι σκάκι, αλλά είναι παιχνίδι».

Παρά τους τσακωμούς τους οι Διάσημοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Μαχητές στο στίβο της μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας, με την ομάδα που θα νικήσει να μπορεί να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα που ήδη έχουν να δουν και να ακούσουν πάνω από τρεις εβδομάδες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA