Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μασίν Γκαν Κέλι έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε την απόφαση να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μέγκαν Φοξ! Το εκκεντρικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μιας κι ο Αμερικανός ράπερ έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του. Η γνωστή ηθοποιός αποδέχτηκε συγκινημένη την πρόταση γάμου του συντρόφου της και κατόπιν, ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου!

Η Μέγκαν Φοξ έγραψε στο σχετικό ποστ της στο Instagram «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίσουμε μαζί σε μια τόσο σύντομη, φρενήρη χρονική περίοδο. Χωρίς να γνωρίζουμε το έργο και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση κι έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα ναι... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου»

https://www.instagram.com/tv/CYpcFruB2UB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA