Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταπέλτης ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω Twitter εναντίον της μικρής της αδερφής, Τζέιμι Λιν με την πριγκίπισσα της ποπ να αποκαλύπτει - μετά τη λήξη της κηδεμονίας της - όλο και περισσότερα διόλου κολακευτικά πράγματα για την οικογένειά της. 

Διαβάστε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes

Τις προηγούμενες ημέρες η Τζέιμι Λιν έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America εν όψει της κυκλοφορίας σε λίγες ημέρες των Απομνημονευμάτων της με τίτλο «Πράγματα που θα έπρεπε να είχα πει» όπου είπε - μεταξύ άλλων - ότι εκείνη δεν έκανε κάτι, ώστε να έχει κάποιο ενεργό ρόλο στην κηδεμονία της σταρ.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι τώρα προς το τέλος προσπάθησε να τη βοηθήσει στα κρυφά να απαλλαγεί από αυτή. Αν και στον αέρα της εκπομπής απέφυγε να προβεί σε χαρακτηρισμούς, στο βιβλίο της, η Τζέιμι Λιν χαρακτηρίζει την Μπρίτνεϊ ως «αλλοπρόσαλλη» και «παρανοϊκή» την χρονική περίοδο λίγο πριν μπει σε καθεστώς κηδεμονίας. 

Η «πληρωμένη» απάντηση ήρθε από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς - η οποία να σημειωθεί ότι την έκανε πρόσφατα unfollow στο Instagram - μέσω Twitter:

«Δεν ήταν ποτέ κοντά μου πριν από 15 χρόνια εκείνη την εποχή. Γιατί λοιπόν το συζητούν, εκτός και αν θέλει να πουλήσει το βιβλίο της μιλώντας για εμένα εις βάρος μου;». 

Και φυσικά δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε: 

«Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ανόητο για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά έγραψα πολλά από τα τραγούδια μου όταν η αδερφή μου ήταν ακόμα μωρό. Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα. Πάντα της έδιναν τα πάντα».

Μάλιστα, επειδή το 2017 η Τζέιμι Λιν τραγούδησε στα Radio Disney Music Awards το remix του hit της Μπρίτνεϊ Till the World Ends, η Μπρίτνεϊ δεν άφησε ούτε αυτό ασχολίαστο:

«Θυμάμαι ότι ρώτησα την αδερφή μου γιατί το έκανε αυτό όταν ήξερε ότι περίμενα να κάνω αλλαγές στο show μου (στο Λας Βέγκας όπου εμφανιζόταν τότε) και οι μόνες της λέξεις ήταν: «Λοιπόν, δεν ήταν ιδέα μου…» Ελπίζω το βιβλίο σου να πάει καλά, Jamie Lynn!».

Τέλος, τα βέλη της Μπρίτνεϊ στράφηκαν προς ολόκληρη την οικογένειά της λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η οικογένειά μου πάντα είχε την τάση να καταστρέφει 100 δισεκατομμύρια τοις εκατό τα όνειρά μου και προσπάθησε πολλές φορές να με κάνει να μοιάζω με την τρελή. Η οικογένειά μου λατρεύει να με τραβάει προς τα κάτω και να με πληγώνει πάντα, οπότε πλέον απλά με αηδιάζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA