Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι, στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/01) είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπά τους.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Η Μυριέλλα Κουρεντή έδωσε φιλιά για χαιρετισμό στον Γιώργο Κατσαούνη, δεν έχει σχέση με τον John Lygnos»

Την παράσταση μάλλον έκλεψε η κούκλα σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία Γκουρνέλου, με την οποία, όπως είπε, μπορεί να είναι μαζί μόλις δύο μήνες, αλλά μοιάζει σα να είναι χρόνια.

«Σκόρε μου (με - ο είναι το σωστό). Είσαι μοναδικά υπέροχος σε όλα σου. Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα. Είναι όλα καλά έξω. Πάρε το κύπελλο μαζί σου στην πτήση της επιστροφής. Θα ταιριάζει στο σαλόνι σου. Να σε προσέχεις. Μου λείπεις άπειρα… Με αγάπη (το τροχήλατο)», του έγραψε η Στεφανία.

https://www.instagram.com/p/CLyyLp7gUa1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CNzYFg-AAbt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CW8kxd4MAUX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXyGdzXMeYn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CNCZh5tgCM9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CK6MhqKAY-f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τους συμπαίκτες του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το προ.

Η Στεφανία Γκουρνέλλου ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλιση και το θέατρο και φέτος πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Παντελή Καναράκη στην παράσταση Σινέ και όπως είχε δηλώσει στο Happy Day, αν και 12 χρόνια στο χώρο του θεάτρου, το τηλέφωνό της άρχισε να χτυπά έντονα τώρα που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπήκε στο Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA