Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συμμετοχή στο Survivor, τη σχέση με τον John Lygnos, τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και την παρενόχληση που είχε δεχτεί η κόρη της, μίλησε η Εύα Κουρεντή, μητέρα της Μυριέλλα Κουρεντή. Όπως υποστήριξε «έδωσε δύο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό» και «αμέσως της έχουν βάλει κουδούνια». 

Διαβάστε ακόμη: Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ με το Survivor και η αλήθεια για την αποχώρηση του Βαλάντη

«Η Μυριέλλα μπήκε στο Survivor για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει. Το αποκλείω να χρησιμοποιεί την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη για να αποκτήσει μεγαλύτερη δημοσιότητα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε, τίποτε άλλο...», είπε η Εύα Κουρεντή σε συνέντευξή της στο περιοδικό You Weekly. 

«Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Εδωσε δύο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν. Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί ενδεχομένως είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον Τζον, δεν έχουν ερωτική σχέση απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι», υποστήριξε. 

Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως πριν το κίνημα MeToo η Μυριέλλα Κουρεντή «είχε πρόβλημα με κάποιον πολύ γνωστό που έπεσε στα γόνατα της για να μην τον “δώσει”. Τον συμπόνεσε γιατί είναι παντρεμένος με παιδί και δεν ήθελε να τον καταστρέψει επαγγελματικά. Ομως αυτός ο άνθρωπος βγήκε μετά στα κανάλια και μιλούσε περί ηθικής». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA