Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν υπάρχει το κάρμα, ένα είναι σίγουρο: Η Katie Price έχει ανοσία. Η γνωστή στα social Βρετανίδα, παρά τα απανωτά της στραβοπατήματα των τελευταίων ημερών, απ' ό,τι φαίνεται θα βγει από πάνω και μάλιστα με κέρδος, κέρασμα του Channel 4 με το οποίο έχει συμβόλαιο!

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά

Εύλογο σάλο είχε προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η σύλληψη του πρώην μοντέλου και νυν influencer Katie Price, μετά τη σύλληψή της για παρενόχληση του πρώην της, Kieran Hayler. Η Price δεν είναι ξένη σε τέτοιες παραβάσεις του νόμου, αφού μόλις τρεις μήνες πριν είχε συλληφθεί και αφέθηκε με αναστολή για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. 

Οι...ειδικοί επί του φαινομένου Price ήταν σίγουροι πως αυτή τη φορά η απροσάρμοστη σταρ θα πλήρωνε κάποιο πιο ογκώδες τίμημα, λίγες μέρες πίσω από τα σίδερα ή έστω ένα παχυλό πρόστιμο. Βαθιά νύχτα είχαν τελικά.

Η Katie Price όχι μόνο βγήκε από την όλη ιστορία χωρίς ούτε μία αμυχή, αλλά απ' ό,τι πληροφορεί η Sun, η πολυαναμενόμενη εκπομπή της στο Channel 4 «Mucky Mansion», θα της αποφέρει ένα τσεκ 45.000 λιρών. Το εξωφρενικό στην όλη ιστορία, πέρα από τις μηδενικές επιπτώσεις της συμπεριφοράς της, είναι πως το κανάλι της αποφάσισε να προσφέρει μερικά...«κεράσματα» προκειμένου να κρατήσουν την αναγνωρίσιμη σταρ. 

Και συνεχίζεται η καταγραφή του λογαριασμού... Όχι μόνο θα βάλει 45 χιλιάδες... ζεστές λίρες στην τσέπη, αλλά οι συντελεστές της εκπομπής έχουν αναλάβει το πλήρες κόστος της παραγωγής. Το «Mucky Mansion» στην ουσία θα ακολουθεί on camera την βήμα-βήμα ανακαίνιση της ρημαγμένης βίλας της Price στο δυτικό Σάσεξ. Οπότε η influencer, παρά το θόρυβο που έχει προκαλέσει, όχι μόνο δε θα... τσοντάρει για τα μαστορέματα, αλλά καταλήγει να φεύγει με τα ρέστα, το ταμείο και...το χρηματοκιβώτιο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA