Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ζωή σαν παραμύθι. Έτσι ακριβώς περιγράφει αυτά που βιώνει τα τελευταία χρόνια η Χεορχίνα Ροντρίγκες, σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε από αυτή την Πέμπτη (27/1) στο Netflix μαθαίνουμε πολλά πράγματα για τη να ζωή του μοντέλου δίπλα στον Πορτογάλο άσο, ενώ ξεναγούμαστε και στο «παλάτι» τους στη Μαδρίτη.

Διαβάστε ακόμη: «Έτσι εξαπατούσε γυναίκες»: Η ιστορία του Απατεώνα του Tinder έρχεται στο Netflix

Σίγουρα, οι εικόνες από την καθημερινότητα της Χεορχίνα στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

Το συνεργείο του Netflix έκανε γυρίσματα σε διάφορους χώρους της έπαυλης κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε αναλυτικά τη διακόσμηση, τα δωμάτια, την πισίνα και τα πανάκριβα αυτοκίνητα, που έχει στην κατοχή του ο ποδοσφαιριστής.

Το συγκεκριμένο σπίτι κοστίζει κάτι παραπάνω από 5.000.000 ευρώ και η αγορά του έγινε το 2009, όταν ο Κριστιάνο πήρε μεταγραφή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βρίσκεται σε μία από τις ακριβότερες γειτονιές της Ισπανίας, τη La Finca, ενώ όπως είναι λογικό, διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Έχει μια τεράστια εξωτερική πισίνα και ένα υπερπολυτελές γυμναστήριο, όπου ο Ρονάλντο γυμναζόταν συνεχώς. Επίσης, βλέπουμε πολλά σαλόνια, ευρύχωρη κουζίνα, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και γκαράζ μεγάλης χωρητικότητας, γεμάτο με σπορ και ακριβά αυτοκίνητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA