Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μπορείς να βρεις τα πάντα στο Tinder. Ένα απλό swipe, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου», ακούμε να λέει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ The Tinder Swindler του Netflix ένα από τα πολλά θύματα του Shimon Hayut, του μεγαλύτερου απατεώνα, που γνώρισε το dating app. Η streaming πλατφόρμα ρίχνει φως στην ιστορία εξαπάτησης, στην οποία ο περιβόητος απατεώνας του Tinder, κορόιδεψε αρκετές γυναίκες, κλέβοντάς τους πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το σχέδιο που ξεδίπλωνε σε κάθε του νέα γνωριμία ήταν πάνω κάτω το ίδιο. Στην αρχή παρουσιαζόταν ως δισεκατομμυριούχος διεθνής επιχειρηματίας, κάνοντας δώρα και κλείνοντας ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια με τις κοπέλες που γνώριζε.

Τις έκανε να νιώθουν ότι έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους, μέχρι που σε κάποια στιγμή, τους ζητούσε αρκετά χρήματα για ένα σοβαρό ζήτημα. Κι εκεί ξεκινούσαν οι απειλές και οι εκβιασμοί.  Όπως διαβάζουμε στο Netflix, «Από τους παραγωγούς του «Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες: Το Κυνήγι του Δολοφόνου». Ο έρωτας σήμερα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, όπου ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ο διαβόητος «Απατεώνας του Tinder» αποπλάνησε και εξαπάτησε νεαρές γυναίκες για εκατομμύρια και είναι φυγόδικος σε πολλές χώρες. Ένα swipe θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας. Αυτή η ιστορία είναι το απόλυτο παραμύθι που έγινε εφιάλτης».

Έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA