Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέας Αυγουστίδης ή αλλιώς η τηλεοπτική Καλλιόπη και ο τηλεοπτικός Αστέρης από τη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησαν στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση για τη σχέση τους, με την αγαπημένη ηθοποιό να θυμάται την πρώτη γνωριμία με τη νύφη της, Γεωργία, αλλά και εκείνος με τη σειρά του να μιλάει για το γάμο της μητέρας του το 2016. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Τζομπανάκη: Μιλάει για τον χωρισμό της με τον Ντίνο Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη είπε πως γνώρισε τη νύφη της στη Νέα Υόρκη όταν την επισκέφτηκαν μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, τον οποίο είχε τότε καιρό να δει.   

«Κάποια στιγμή ήρθε με την καλή του, με τη Γεωργία μας. Εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέρες πριν έρθει. Ήρθε με το κορίτσι του, το οποίο είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Εκεί τη γνώρισα καλά γιατί μέναμε στον ίδιο χώρο και συνειδητοποίησα ότι έφυγε. Έφυγε από το σώμα μου όταν τον γέννησα, έφυγε και όταν σταμάτησα τον θηλασμό, όταν έφυγε από το σπίτι. Είχε σχέσεις, ήταν πάντα προσεκτικός, επιλεκτικός, τρυφερός, με τις γυναίκες πολύ ζεστός σαν άνδρας. Με κάνεις και ιδρώνω, όπως με κοιτάς. Αλλά όταν γνώρισα την Γεωργία και είδα τη σχέση τους, όταν ξυπνάς και κοιμάσαι στον ίδιο χώρο, είπα: "Αυτή είναι η νύφη μου".

Από τη συμπεριφορά του από πριν κατάλαβα πως πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Όταν την γνώρισα κιόλας κατάλαβα ότι είναι ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα που θα πάρει τη θέση της προηγούμενης βασίλισσας στην οικογένεια. 3.000 φορές χαλάλι της. Είναι η χαρά, η αγάπη προσωποποιημένη. Όταν τους πήγαμε με τον Γιάννη στο αεροδρόμιο για να φύγουν, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Με τη σειρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για το γάμο της μητέρας του:

«Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα την ζήσεις γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή. Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό ή νύφη, ναι, αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις, "δυο όνειρα έχω! Να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω την μάνα μου». Ε, δεν το λες. Άρα, ένιωθα εκείνη την στιγμή πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη την στιγμή. Έβλεπα τη μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτυ. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις για να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα. Και δεν το μειώνω ίσα ίσα του δίνω την αξία της ζωής. Ήταν κάτι απρόβλεπτο όχι γιατί δεν ήταν κάτι φυσιολογικό, αλλά επειδή ήταν απρόβλεπτο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA