Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Μαρία Τζομπανάκη φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω και η έμπειρη ηθοποιός που κλέβεις τις εντυπώσεις στο «Σασμό» μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της με τον πρώτο της σύζυγο, τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη, ο οποίος είναι ο πατέρας του Ορφέα.

«Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Τι κουβαλάει ο καθένας μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια, μακρονήσια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις» είπε η Μαρία Τζομπανάκη και πρόσθεσε:

«Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Αλλά δεν ξέραμε πως να χωρίσουμε. Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ''ναι χωρίσαμε''. Γιατί ενώ ήμασταν σε διάσταση, νόμιζαν ότι ήμασταν μαζί… Έπρεπε να τελειώνει αυτό» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA