Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (02/02) στο Νεκροταφείο του Σχιστού θα γίνει η κηδεία του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας από πάρτι φιλικού του προσώπου, με την οικογένεια του ηθοποιού να έχει ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες, δημοσιογράφοι ή φωτογράφοι. 

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Σημείο καρμανιόλα το μέρος όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα, λέει ο Πάνος Μαδιάς

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την αναγνώριση κλήθηκε η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία δεδομένου ότι δεν είχαν παντρευτεί, χρειάστηκε να πάει στο σπίτι για να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που θα αποδείκνυε ότι ήταν όντως σύντροφός του

«Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, όμως, δεν μπόρεσαν. Μάλιστα, η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Όταν πήγε, όμως, δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση και έτσι, έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και των δύο και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό», ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως «δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις το νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί - δεν μπορώ να το πω κιόλας - επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε η διαδικασία αυτή ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο και έτσι πιστοποιήθηκε ότι είναι σύντροφός του». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA