Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου και για τις - κατά καιρούς - φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Νίκος Κουρκούλης στο Πρωινό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι «φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα». 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς - Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά στο αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και είμαστε 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή έξω ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που η ζωή αυτή δείχνει ότι "είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, όλα καλά", δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει», ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.

Σε ερώτηση δε του Γιώργου Λιάγκα εάν έχει υπάρξει περίοδος που το ζευγάρι είχε χωρίσει, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως αυτό έγινε μόνο λόγω απόστασης:

«Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA