Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Τάσο Ιορδανίδη υποδέχθηκαν στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» την Παρασκευή (4/2) η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, με τον ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και να αναφέρεται στον λόγο που σταμάτησε να μιλάει με τον κουμπάρο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μπορούμε να τον καταδικάσουμε, δεν είμαστε δικαστήριο», λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Φιλιππίδης είχε παντρέψει τον Τάσο Ιορδανίδη με την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα. «Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές. Οι αντιλήψεις. Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας» δήλωσε.

«Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά» πρόσθεσε ο Τάσος Ιορδανίδης. Τέλος, σχετικά με τις καταγγελίες προς τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε πως: «Εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δε χρειάζεται να πούμε πάνω σε αυτό κάτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA