Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πολυαγαπημένη της μητέρα έχασε η Σίσσυ Χρηστίδου την Παρασκευή (04/02) ύστερα από μάχη με τον καρκίνο με την παρουσιάστρια να την αποχαιρετά μέσω Instagram με μια συγκινητική αφιέρωση, την οποία συνόδεψε με φωτογραφίες από την εποχή που η Σίσσυ ήταν μωρό μέχρι και σήμερα. 

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Εκτός «Χαμογέλα και Πάλι» μετά την απώλεια της μητέρας της - Τι είπε ο Παύλος Σταματόπουλος

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί ήταν εκείνοι - επώνυμοι και μη - που έσπευσαν να γράψουν συλλυπητήρια στην παρουσιάστρια για την απώλεια της μητέρας της και ένας από αυτούς ήταν ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος έγραψε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα.

«Καλό παράδεισο κυρία Μίνα…σε περιμένουν οι άγγελοι να μπεις στην παρέα τους..», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Παύλου Σταματόπουλου στην έναρξη του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (05/02) από το οποίο θα απουσιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου με την Κατερίνα Ζαρίφη να συμμετέχει εκτάκτως στην εκπομπή για να καλυφθεί το κενό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA