Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις περιπτώσεις που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, ιδιαίτερα στις αρχές της καριέρας της, αναφέρθηκε η Ελένη Φιλίνη στο Πρωινό την Πέμπτη (10/2), λέγοντας πως μέχρι και γυναίκα σκηνοθέτη την είχε παρενοχλήσει.

Διαβάστε ακόμη: Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Υπάρχει περίπτωση του MeToo που γνωρίζω τον άνθρωπο - Ήταν εντελώς άδικο αυτό που συνέβη 

«Μου έχουν πει εν ψυχρώ ότι "αν δεν έρθεις μαζί μου, δε θα κάνεις το ρόλο". Ο διευθυντής παραγωγής μου το είχε πει σε ταινία που ήταν να παίξω. Εκείνη τη στιγμή δε μίλησα και φυσικά, δεν έγινε η συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη. 

«Μου έχει τύχει με έναν πολύ σπουδαίο σκηνοθέτη, βραβευμένος σπουδαίος σκηνοθέτης, πρέπει να ήταν το 1983. Με καλούν στο σπίτι με τη γυναίκα του και καθόμαστε, όπως καθόμαστε εμείς και μιλάγαμε για τις δουλειές, ξαφνικά αρχίζει και με πλησιάζει η γυναίκα του. Με πλησιάζει, με πλησιάζει και τι ωραίο κορίτσι είσαι εσύ και με χαϊδεύει. Κόλλησε δίπλα μου. Αυτός ήταν απέναντι και αυτή από την άκρη του καναπέ κόλλησε πάνω μου. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, τα πόδια», περιέγραψε η Ελένη Φιλίνη και συνέχισε:

«Λέω πέρασε η ώρα, είχαν περάσει δυο - τρεις ώρες, θα μιλήσουμε. Με είχαν πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, δεν απάντησα ποτέ, εμένα μου έχουν συμβεί αρκετά», κατέληξε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα ακόμη περιστατικό, το οποίο είχε συμβεί την περίοδο πριν γίνει ηθοποιός κατά την οποία η Ελένη Φιλίνη δούλευε ως μοντέλο:

«Όταν δούλευα ως μοντέλο κοριτσάκι είχα πάει σε μια βιοτεχνία για να δειγματίσω κάποια ρούχα και ήμουν στην αίθουσα και έχω ντυθεί να δειγματίσω ένα κοστούμι. Ανοίγω την πόρτα και τον βλέπω όπως τον είχε γεννήσει η μάνα του.

Επειδή όμως ήταν η γυναίκα του δίπλα, πήρα ένα μπουκάλι ουίσκι και του λέω "θα στο φέρω στο κεφάλι, ντύσου και να μη σε δω στα μάτια μου". Σκέφτηκα τη γυναίκα του που ήταν δίπλα του». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA