Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωή της βιώνει η Δέσποινα Βανδή, η οποία εκφράζει πλέον ανοιχτά τον έρωτά της για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τους τελευταίους μήνες κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, μιλούν πλέον ο ένας για τον άλλον. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: «Ταιριάζουν οι ψυχές μας - Δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία»

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή παρακολουθεί φανατικά θέατρο, στηρίζοντας φυσικά και τον σύντροφό της, τόσο στις πρόβες, όσο και στις παραστάσεις του. Παράλληλα, όμως, το έχει ρίξει και στην ανάγνωση βιβλίων, γυρίζοντας για λίγο τον χρόνο πίσω, στον καιρό που ήταν φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ποιο είναι το αγαπημένο της βιβλίο που διάβασε πρόσφατα; Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Δέσποινα Βανδή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Πρόκειται για το «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους», της συγγραφέα Κλαρίσα Πίνκολα Εστές.

Το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο αποτελείται από συνολικά 624 σελίδες, κυκλοφόρησε το 1992 και παρέμεινε 145 εβδομάδες στον κατάλογο με τα best sellers των New Work Times. Έχει εκδοθεί σε 38 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα. Πρόκειται για ένα γυναικείο ψυχογράφημα, ένα βιβλίο γιατρικό για τη γυναίκα κάθε εποχής.

Όπως έγραψε και η Δέσποινα Βανδή, παρασυρόμενη από τα λόγια της συγγραφέα, «όταν μια γυναίκα συνειδητοποιεί, οφείλει στον εαυτό της να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την αυτοδιάθεσή της. Τα όρια δεν είναι απλώς θεμιτά, είναι απαραίτητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA