Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τα παιδιά της, τη σχέση με τον σύζυγό της αλλά και τη δουλειά της μίλησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. «Θέλω να περνάω καλά. Θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου και να λέω τι ωραία, αύριο θα είμαστε πάλι εδώ. Είναι πολύ μικρή η ζωή και θέλω να την περνάω όσο καλύτερα γίνεται. Δεν θέλω να στεναχωριέμαι», τόνισε. 

Σχετικά με τις τηλεοπτικές της συνεργασίες, η Φλορίντα Πετρουτσέλι εκμυστηρεύτηκε στον ΣΚΑΙ: «Δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να πάω σε μια εκπομπή όπου ξέρω ότι δεν θα περάσω καλά. Τόσα χρόνια γνωρίζεις τους πάντες, ξέρεις πώς είναι ο χαρακτήρας του άλλου. Πολύ δύσκολα, προτιμώ να κάνω μια άλλη δουλειά. Κουράστηκα».

Για τα παιδιά της είπε πως «από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν τα έχω ελεύθερα, δεν είμαι φοβική και δεν θέλω τα παιδιά να είναι φοβικά. Εχει πυρετό; Εντάξει θα του περάσει σε δύο, τρεις μέρες. Είμαι αυτή η τύπισσα. Το κοριτσάκι μου η Μαιρούλα που είναι 3 ετών είναι αλάνι, θα πέσει θα πει εντάξει δεν θα το ξανακάνω. Θέλω τα παιδιά μου να είναι δυνατά». «Εγώ δεν στεναχωριέμαι για πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Νομίζω με έχει βοηθήσει ο άνδρας μου που είναι η φωνή της λογικής που με φέρνει σε ισορροπία. Όταν έχω ανασφάλεια ή κάποιο δίλημμα μου λέει μια κουβέντα και ισορροπώ, είναι η κολόνα μου», είπε. Για τις διαφωνίες με τον σύζυγό της είπε πως «βαριέμαι αφόρητα να το συζητάω, λέω έχεις δίκιο. Μου λέει τώρα βαριέσαι. Δεν τσακωνόμαστε ποτέ σοβαρά. Δεν μπορώ να ξοδεύω ενέργεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA