Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στα μέρη της νύφης, τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας σε ένα τρικούβερτο γλέντι, του οποίου τα έξοδα ανέλαβαν οι γονείς της νύφης, ενώ του γάμου που θα γίνει στην Κύπρο θα αναλάβει η μεριά του γαμπρού. 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αρραβωνιάστηκε την Ιλάειρα Ζήση - Τα «καρφιά» του πατέρα του για ορισμένα δημοσιεύματα

«Δεν το περίμενα, έγινε ακόμα καλύτερο απ’ όσο το περίμενα», δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση στην κάμερα του Mega Καλημέρα την επόμενη που πήγε με τον αρραβωνιαστικό της ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ο πεθερός ετοίμαζε τραπέζι με ψάρια που είχε πιάσει ο ίδιος.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο πατέρας του κατά τη διάρκεια του γλεντιού: «Δεν περίμενα ότι θα ζήσω να το δω αυτό», του είπε με τον Μαυρίκιο να λέει στην κάμερα πως «μου κόπηκαν τα πόδια, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που μπόρεσα να του δώσω αυτό το κάτι. Κάτι καλό θα έχω κάνει για να μου το στείλει έτσι απλά ο Θεός».

Όσο δε για την εκλεκτή της καρδιάς του, εξομολογήθηκε στην κάμερα του Mega Καλημέρα πως «ο Θεός μου έστειλε ένα κορίτσι που έχουμε τα ίδια πιστεύω, η ψυχή της είναι τόσο τρυφερή σαν την καρδιά ενός μαρουλιού που λέει και η διαφήμιση, πώς μου κάνει την κάθε μέρα πια από τότε που την γνώρισα να είναι τόσο διαφορετική, τόσο ήρεμη και γαλήνια σαν τη θάλασσα του Αγίου Κωνσταντίνου».

Πάντως, το ζευγάρι δεν έκρυψε πως την πρώτη νύχτα μετά τον αρραβώνα ήταν τόσο κουρασμένοι που απλά κοιμήθηκαν: 

«Πτώμα ήμασταν, μας πήρε ο ύπνος κυριολεκτικά, κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι φορούσε τα ρούχα του αρραβώνα, αλλά μια αγκαλίτσα την κάναμε, ένα φιλάκι, όπως κάθε βράδυ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA