Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε - μεταξύ άλλων - στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ του Alpha Κύπρου για τη σχέση της με τη στενή φιλία που την έδενε στο παρελθόν με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο πλέον δεν έχουν επαφές, εξηγώντας το γιατί. «Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα, εξηγώντας πως «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Μετά έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει "τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη να γίνει". Και έτσι άρχισε η φιλία μας».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν έκρυψε ότι δε νιώθει πικρία που δεν έχουν πλέον επαφές αφού όπως είπε χαρακτηριστικά πως «όταν επιλέγει κάποιος κάτι, το σεβόμαστε. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είναι καλά». Μάλιστα, δεν έκρυψε πως ήταν προστατευτικός όσα χρόνια συνεργάζονταν μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά. «Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε πάρα πολύ όσο ήμασταν στη νύχτα. Δε σήκωνε κουβέντα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού», είπε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται» - Συντεριμμένη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Όσον αφορά τώρα τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στη θρυλική σειρά Ντόλτσε Βίτα, αλλά και στο θέατρο, η Κατιάνα Μπαλανίκα δήλωσε:

«Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω, δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφούν κάποιοι άνθρωποι. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, τα εσώψυχά σου, τα εσώψυχά του και κάποια στιγμή δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνεται. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA