Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ απέναντι από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κάθισε ο Βασίλης Μπισμπίκης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης στην κάμερα της Cosmote TV. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τις παραστάσεις που συμμετέχει, τα όνειρα που είχε μικρός, αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που δεν μίλησε καθόλου για την σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή. 

Ρωτώντας για τα «Κόκκινα Φανάρια», την παράσταση που σκηνοθετεί ο Μπισμπίκης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σχολίασε πως «όταν ήρθα κάποιοι θεατές έφυγαν», με τον πρώτο να απαντά πως «μου συμβαίνει συνέχεια, στο Άνθρωποι και Ποντίκια έφευγαν 20 - 30 άνθρωποι τη μέρα. Με ιντριγκάρει πολύ όταν φεύγει κάποιος και δεν ξέρει το γιατί, του έχει χτυπήσει κάτι μέσα τους και θα πάει μετά να το σκεφτεί».

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Παππάς σε Ανδρέα Μικρούτσικο: Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη ερώτηση - Νομίζω το χόντρυνες λίγο

«Δεν έχω τελειώσει το Λύκειο, ήμουν στον δρόμο από νωρίς, έκανα πολλές δουλειές, κρεοπώλης, στο καζίνο. Τα πρότυπά μου ήταν ο Σημαδεμένος και ο Ράμπο, το πρώτο αίμα. Αυτό το πρότυπο του σκληρού άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία μετά τον πόλεμο. Το είδα στα δέκα μου και με συγκίνησε. Με σημάδεψε το Scarface και ήθελα να γίνω αυτός ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισιμπίκης.

Τέλος για τον χαρακτηρισμό «ζεν πρεμιέ» στην αρχή της καριέρας του σχολίασε πως «στην ηλικία εκείνη, με το μακρί μαλλί, ήμουν πολύ όμορφος και αδύνατος, όλοι μου έλεγαν πως δεν θα κάνω ταινία. Υπάρχει το στεγανό με τους άντρες που είναι όμορφοι και δεν τους γράφουν ρόλους. Τότε πήρα κιλά, χάλασα λίγο και τώρα μεγάλωσα πια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA