Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη «Σκοτεινή Θάλασσα» του Mega ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Νταλιάνης, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την επαγγελματική του ζωή, τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του, Έλλης, στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», αλλά και για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου ή αλλιώς την τηλεοπτική Βασιλική από τον «Σασμό». «Με ενδιαφέρει το όλον σαν ηθοποιός, γι’ αυτό και σκηνοθετώ», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης και πρόσθεσε ότι «Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να εμπνεύσεις ένα σύνολο, να μπορείς να είσαι ο μεσάζων μεταξύ του μυαλού του συγγραφέα και των ηθοποιών - ερμηνευτών».

Η συμμετοχή της κόρης του, Έλλης, στην «Αγάπη Παράνομη» ήταν για τον ίδιο «μια περίεργη συγκυρία» καθώς γνωρίζεται με τον σκηνοθέτη της σειράς, Νίκο Κουτελιδάκη, ο οποίος, μάλιστα, υπήρξε η πρώτη συνεργασία του στην τηλεόραση. «Διάβασα το σενάριο και ανίχνευσα έναν ρόλο που θα μπορούσε να κάνει η Έλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήταν περισσότερο επιφυλακτική με το όλο θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χρυσοστόμου: Δύσκολη η πρόβα τώρα με τον πόλεμο - Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει

Όταν η συζήτηση πήγε σε εκείνη με την οποία γνωρίστηκε το 2007 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, ο Γιάννης Νταλιάνης είπε ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσε σα να την ξέρει από πάντα

«Πιστεύω ότι ήταν να την γνωρίσω, απλά δεν το ξέρουμε. Όλα είναι κάπως προδιαγεγραμμένα. Η Μαριλίτα θα μπορούσε να σου απαντήσει καλύτερα, γιατί ασχολείται και με τη φιλοσοφία. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε τόσο ζωντανή και δυνατή και δεν μιλάω για τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νταλιάνης για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την οποία πρώτη φορά συναντήθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης χωρίς, όμως, εκείνη τη στιγμή να πουν κάτι παραπάνω από ένα «γεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA