Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία δύο χρόνια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως σε αυτή την αλλαγή τον βοήθησε και η πανδημία. «Έχασα κιλά γιατί νηστεύω. Έχει αλλάξει η ζωή μου πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου. Ταλαιπωριόμουν πάρα πολύ με πράγματα συνειδησιακά που δεν τα καταλάβαινα. Με βοήθησε πάρα πολύ και η πανδημία σε αυτό».

«Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Παλιά δεν πίστευα καθόλου. Ένιωσα θλίψη για τον προηγούμενο τρόπο ζωής μου. Πρέπει να πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες. Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό», εξήγησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Διαβάστε ακόμη: Αντίνοος Αλμπάνης: «Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αποφάσισα να είμαι πιο ειλικρινής»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως «έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου. Δεν έχετε κάνει αυτά που έχω κάνει. Έχω ζητήσει συγγνώμη. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί και φιλίες μου και εργοδότες μου και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω ζήσει. Με γυναίκες όχι».

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πρώην γυναίκα του λέγοντας πως «η σχέση μας με το παιδί μου και την Αμέλια είναι καλύτερα από ποτέ. Με την Αμέλια η σχέση μας δεν ήταν πολύ καλή, από δική μου υπαιτιότητα». 

 

Εξήγησε παράλληλα ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής λέγοντας, «γονάτισα 20 λεπτά και προσευχόμουν με κλάματα, έγινε ένα κρακ μέσα μου και από εκείνη τη μέρα μέχρι τώρα που σας μιλάω είμαι τελείως άλλος άνθρωπος».

Τέλος, αναφέρθηκε στον έρωτα χαρακτηρίζοντάς τον «ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος. Εγώ δεν παίρνω πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή, θα ολοκληρωθεί όπως μου δοθεί. Σε τι διαφέρει ο έρωτας από τα ναρκωτικά; Θες να ψάξεις παγκοσμίως να δεις πόσους έχει σκοτώσει ο έρωτας;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA