Στη θλιβερή πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία και πώς την επικοινωνεί στα δύο του παιδιά που είναι ανήλικα εξομολογήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». «Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου», ανέφερε ο ηθοποιός.
«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού - «Μπορούσα να τον έχω τελειώσει»
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.