Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για την καριέρα του και πώς απογειώθηκε με τη συμμετοχή του στη Eurovision, για τα μαλλιά του που έγιναν τάση στα κομμωτήρια, για τις θαυμάστριές του, για την εκρηκτική σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού καθώς και για την περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας σταμάτησαν να πέφτουν πάνω του.

«Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου, το λέω με σιγουριά. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία αλλά και την αποτυχία. Το έζησα όλο πολύ ωραία. Δεν είχα ποτέ αγοραφοβία, ούτε το έπαιζα κάποιος. Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου. Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο και μετά ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Τα ραδιόφωνα με παίζουν…», τόνισε ο Θάνος Καλλίρης.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, απάντησε με χιούμορ: «Ήμασταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιά εεε… ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε».

Ο Θάνος Καλλίρης ανέφερε ότι το πιο δημοφιλές τραγούδι του με 45 εκατομμύρια προβολές στο YouTube είναι το «Ρούντολφ το Ελαφάκι» και αποκάλυψε «δεν αμοιβόμαστε από αυτά. Στο ραδιόφωνο που παίζεται, κάτι παίρνουμε». Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε, τέλος, ότι ο παππούς του, Κώστας Μπέζος, «έγραψε το τραγούδι “Παξιμαδοκλέφτρα”. Πέθανε από φυματίωση στην κατοχή. Ο Χιώτης ξεκίνησε μαζί του στο συγκρότημα. Έχει γράψει μερικά ορόσημα τραγούδια στο ρεμπέτικο».

Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού στη δήλωση του Θάνου Καλλίρη

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Ναταλία Γερμανού που παρακολούθησε τη συνέντευξη του Θάνου Καλλίρη σχολίασε τα όσα είπε με ένα μοναδικό tweet. «Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA