Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, καθώς σήμερα, Παρασκευή (11/3) έφυγε από τη ζωή στην Πάτρα ο μεγαλύτερος αδερφός του, Θανάσης. Οπως αναφέρει το patrisnews.com, ο Θανάσης Χαϊκάλης ήταν 74 ετών και εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων ενώ όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο.

Εκεί περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου του χρόνου διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και στο λιμάνι, όπου ήταν και μια από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες. Η μεγάλη του αγάπη όμως και η λαχτάρα του ήταν το θέατρο. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ηθοποιία και ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Δούρειος Ιππος», παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές παραστάσεις.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία, ενώ είχε αποκτήσει και δύο γιούς. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA