Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για 19η ημέρα και η προστασία των εκατομμύρια αμάχων και προσφύγων παραμένει στοίχημα για όλες τις χώρες, οι οποίες συμβάλλουν στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Ρουμανία προκειμένου να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Katerina», ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για τη συμμετοχή του στη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Ουκρανούς και τόνισε ότι βρίσκεται δίπλα στους πρόσφυγες του πολέμου και στα παιδιά τους και τους παρέχει είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και εθελοντική βοήθεια μαζί με την Ομοσπονδία Αργώ.

Διαβάστε ακόμη: BAFTA 2022: Το μεσαίο δάχτυλο της παρουσιάστριας στον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οπως δήλωσε: «Από την Αθήνα φύγαμε με δύο βαν από την Ομοσπονδία Αργώ και την Iasis και κατευθυνθήκαμε στα σύνορα Ουκρανίας - Ρουμανίας. Είμαστε εδώ για να ανιχνεύσουμε τις ανάγκες του κόσμου κι έπειτα, να στραφούμε στην ελληνική κοινότητα εδώ στην Ουκρανία για να δημιουργήσουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας και να στηρίξουμε τον κόσμο που βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA