Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια αδιαθεσία που αισθάνθηκε λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή του σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης του Ηρακλείου, φαίνεται πως ανάγκασε τον Βασίλη Καρρά να νοσηλευτεί στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Νικολούλη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που φοράει κόκκινο σακάκι στο Φως στο Τούνελ

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη για μερικές ζωντανές εμφανίσεις, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία όπως αναφέρει το neakriti, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου πάντως είχε ανέβει κανονικά στην πίστα μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fanadromes%2Fvideos%2F1105966096853472%2F&show_text=0&width=476

Πλέον, φαίνεται πως νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα πάρει εξιτήριο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA