Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία και Ακαδημία δε θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια μπροστά σε όσα γίνονται. Αν και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του Ουκρανικού λαού να στείλει κάποιο μήνυμα μέσω σύνδεσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2022: Το μήνυμα της Τζέιμι Λι Κέρτις στο κόκκινο χαλί για τους πρόσφυγες

Ωστόσο, τα Όσκαρ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Ουκρανία, ζητώντας από τον κόσμο που βρισκόταν στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μάλιστα, τον πρόλογο για αυτή την ενέργεια έκανε η γεννημένη στην Ουκρανία, Μίλα Κούνις, η οποία είπε πως «τα πρόσφατα γεγονότα μας έχουν αφήσει με μια πικρή γεύση. Όταν βλέπεις την αξιοπρέπεια και τη δύναμη αυτών που αντιμετωπίζουν μια τέτοια καταστροφή, δεν μπορείς να μη συγκινηθείς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA