Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες για τις επιδόσεις της στους στίβους μάχης του Survivor, καθώς μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης ως το «μεγάλο όνομα», όμως η παραγωγή είδε γρήγορα πως το μοντέλο δεν ήταν το ίδιο καλή στα αγωνίσματα, ενώ και το κοινό φάνηκε πως έχασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και για τον λόγο αυτό αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι. To νεαρό μοντέλο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και να στείλει το δικό της μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Η τρομερή αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τα 10.000 ευρώ στο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε φωτογραφίες από τον Αγιο Δομίνικο και τις συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Μας πήρε έναν χρόνο αλλά τον κλείσαμε τον κύκλο μας! Ένας κύκλος…έντονος, από τον οποίον αποκόμισα πανέμορφα “ανεξίτηλα” σημάδια στα γόνατα στα χέρια, πλάτες, παλάμες, κλπ, για να θυμάμαι αλλά το σημαντικότερο που αποκόμισα από το παιχνίδι αυτό, την ζούγκλα, τους στίβους μάχης, τους συμπαίκτες μου, είναι μοναδικά πράγματα για τον Άνθρωπο, την ψυχοσύνθεση μας, τα όρια μας, τα όρια μας όταν ξεπερνιούνται, το ένστικτο σωματικής και ψυχικής επιβίωσης και της Δύναμης που κρύβουμε Όλοι μέσα μας όταν πιστεύουμε πως δεν αντέχουμε άλλο.

Και το μόνο που χρειάζεται όταν όλα γύρω σου μοιάζουν να καταρρέουν και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, είναι ένα βηματάκι ακόμα, ένα άλμα ακόμα, ένα εμπόδιο ακόμα, λίγη προσπάθεια ακόμα και ΤΣΟΥΠ! μόλις ξεπέρασες τα όρια σου και είσαι όρθιος! Και συνεχίζεις. Γιατί έχεις την δύναμη! Είναι μέσα σου.

#nevergiveup. Συνοψίζοντας για να μην μακρηγορώ. Καιρός για καινούργια, όμορφα πράγματα. Και κλείνοντας.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου. Έναν προς Έναν. #weareallsurvivors. Υγεία και Ειρήνη σε Όλους και Παντού!»

https://www.instagram.com/p/Cbs0AOOMgUu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA