Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο μόλις 13 δευτερολέπτων που ανέβασε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Tik Tok ήταν αρκετό για να γίνει viral και να προβληθεί περισσότερες από 7 εκατομμύρια φορές μέσα σε ένα 24ωρο. Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στην κάμερα φορώντας ένα see through μπλουζάκι, ενώ ήρθε πολύ κοντά στο φακό στέλνοντας ένα φιλί στους θαυμαστές της.

Διαβάστε ακόμη: Grammy 2022: Λαμπερή η 64η απονομή - Η λίστα με τους νικητές των μουσικών βραβείων

Τα μάτια της ήταν κόκκινα και η έκφραση στο βλέμμα της εντελώς «χαμένη». Όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι από 1.5 εκατομμύριο χρήστες που ακολουθούν τη σταρ της μουσικής έμειναν με την απορία. Άλλοι πάλι δεν έκρυψαν πως τρόμαξαν αντικρύζοντάς τη σε αυτή την κατάσταση.

https://www.tiktok.com/@madonna/video/7082230856974093611

Η Madonna στο βίντεο δεν μιλάει καθόλου. Απλώς παίρνει μερικές περίεργες γκριμάτσες, χωρίς να βγάζουν νόημα. Δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες χρήστες που σχολίασαν στο βίντεο του Tik Tok, λέγοντας πως είναι «τρομακτική», ενώ και οι ξένοι φανς της τόνισαν πως «καλύτερα να τη σκεφτόμαστε όπως ήταν στα '90s».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA