Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, ανησύχησε τους followers της την Τρίτη (5/4) όταν ανέβασε σε stories στο προφίλ της στο Instagram τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έδειχναν να είναι τραβηγμένες μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου χωρίς, όμως, να γράφει για ποιο λόγο είναι εκεί ή να δίνει περισσότερες σχετικές πληροφορίες. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την αποκάλεσαν «απαίσια» στο Instagram – Πώς αντέδρασε το μοντέλο

Όπως ήταν φυσικό δέχτηκε πολλά μηνύματα από φίλους και followers και έτσι η ίδια θέλησε λίγες ώρες αργότερα, να τους εξηγήσει τι έχει συμβεί, αποκαλύπτονται ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Γεια σας, όμορφα παιδάκια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα. Είμαι καλά, έχω κάνει μία μικρή επέμβαση που έπρεπε να γίνει, πιστεύω ότι όλα θα είναι τέλεια έτσι νιώθω. Είμαι εδώ, θα κάνω σήμερα διακοπές στο νοσοκομείο, θα κάνω και τα beaute μου, ευκαιρία είναι και πώς να μην είμαι καλά που βλέπω την κουμπάρα μου, Μαρία Μπεκατώρου. Ευχαριστώ πολύ, πολλά φιλιά», είπε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA