Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγαλώνει η οικογένεια του Ακη Πετρετζίκη, με τον διάσημο σεφ να ανακοινώνει ότι η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι, που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, θα κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας. Ο γνωστός σεφ, ανακοίνωσε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του είναι έγκυος, συνοδεύοντας μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», αποκαλύπτοντας έτσι και το φύλο του μωρού.

Διαβάστε ακόμη: Ακης Πετρετζίκης: Η συγκινητική έκπληξη που του έκαναν η σύζυγος και ο γιος τους για τα γενέθλιά του

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα», είχε δηλώσει ο Ακης Πετρετζίκης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day, ενώ ανέφερε ότι κουρεύτηκε επίσης για να γλιτώνει τα 15 λεπτά, που χρειάζονται τα μαλλιά του για να στεγνώσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA