Μεγαλώνει η οικογένεια του Ακη Πετρετζίκη, με τον διάσημο σεφ να ανακοινώνει ότι η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι, που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, θα κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας. Ο γνωστός σεφ, ανακοίνωσε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του είναι έγκυος, συνοδεύοντας μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», αποκαλύπτοντας έτσι και το φύλο του μωρού.
Διαβάστε ακόμη: Ακης Πετρετζίκης: Η συγκινητική έκπληξη που του έκαναν η σύζυγος και ο γιος τους για τα γενέθλιά του

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα», είχε δηλώσει ο Ακης Πετρετζίκης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day, ενώ ανέφερε ότι κουρεύτηκε επίσης για να γλιτώνει τα 15 λεπτά, που χρειάζονται τα μαλλιά του για να στεγνώσουν.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.