Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλή συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το σχήμα Βίσση - Βανδή σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Τη συγκεκριμένη συνεργασία την περιμέναμε από τον φετινό χειμώνα, μετά την παρουσία των δύο τραγουδιστριών στο J2US του Νίκου Κοκλώνη, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη. Έτσι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Τηλεθεατής της είπε να μην μιλάει τρυφερά στα σκυλιά και του έδωσε πληρωμένη απάντηση

Τι θα γίνει τελικά; Θα δούμε την Άννα Βίσση στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί με τη Δέσποινα Βανδή; Την απάντηση την έδωσε η δεύτερη σε συνέντευξή της στην κάμερα του Breakfast@Star και φαίνεται πως θα απογοητεύσει τους φανς. Κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ούτε την επόμενη χρονιά.

«Μακάρι να είμαστε οι ίδιοι στον νέο κύκλο του J2US. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και ούτε το ξέρω γιατί πρόκειται να συμβεί και αρκετούς μήνες αργότερα», είπε αρχικά για το J2US η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε για τα πλάνα του χειμώνα: «Θέλω να βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν θα είμαστε μαζί με την Άννα αυτόν τον χειμώνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA