Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για την αντίδρασή των γονιών της όταν τους είπε ότι είναι και θέλει να ζει με την ταυτότητα της γυναίκας, τα σχολικά της χρόνια, τον Αλέξη Κούγια, τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Επεσε στην σκηνή ενώ τραγουδούσε «πιο έρωτας πεθαίνεις»

«Ο μπαμπάς μου έπαψε να μου μιλάει, η μαμά μου καλά, μιλάμε, αυτό που περίμενα έγινε. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά. Με αγαπάει, με αποδέχεται, αλλά έχουμε πρόβλημα στο σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι ό,τι με αγαπάει και με σέβεται», είπε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα. 

Πρόσθεσε πως «πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους συμμαθητές μου. Υπήρξαν δυσκολίες και το ένστικτο της επιβίωσης και της δικαιοσύνης ήταν πάρα πολύ ανεπτυγμένα γιατί καταλάβαινα ότι ήταν άδικο αυτό που ένιωθα. Τα παιδιά στο σχολείο, όμως, με αγαπούσαν κι έχω ακόμα φίλους από την Κόρινθο. Η εμφάνιση σε σχέση με τον ψυχισμό μου ερχόταν σε μια ενδιαφέρουσα αναντιστοιχία για κάποιους. Σκληρή ήταν η συνείδηση της κοινωνίας και του κόσμου απέναντί μου. Όλες αυτές τις αντιλήψεις μεγαλύτερων ανθρώπων άλλης γενιάς, τις ξέρουμε, άλλωστε».

«Ο πατέρας μου και ο Αλέξης Κούγιας ανήκουν στην ίδια γενιά, με την ίδια νοοτροπία. Αυτές οι συμπεριφορές κρύβουν μια ρητορική συγκεκριμένη. Το αποδέχομαι. Δεν το ενστερνίζομαι, αλλά το παρατηρώ», συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς ένιωσε όταν είδε στα δικαστήρια τον Δημήτρη Λιγνάδη, εκείνη απάντησε ότι «Ένιωσα άσχημα, απαίσια, ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Με τραυμάτισε ο Λιγνάδης και όχι μόνο ο Λιγνάδης, στη ζωή μου είχα συνηθίσει σε πολλές επιθετικές συμπεριφορές γενικώς. Δεν είχα την γνώση όταν τον γνώρισα, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ανοχή σε αυτό τον πόνο, έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία. Με γοήτευε το θέατρο, η τέχνη, ο πολιτισμός, το γεγονός ότι εγώ οραματιζόμουν το μέλλον μου. Δεν είναι κακό να θέλεις να ασχολείσαι με το θέαμα».

Τέλος, η Τζεφ Μοντάνα μίλησε για τους δύο γάμους που έχει κάνει, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. 

«Ήμουν 19 ετών όταν παντρευτήκαμε με την Ίλια Ντάρλινγκ. Έχω κάνει δύο γάμους. Τη μία φορά με γυναίκα και την άλλη με τρανς γυναίκα. Να είναι καλά η Ίλια, έχει ένα παιδάκι. Η φύση μου και η αίσθηση που έχω σαν άνθρωπος δεν αλλάζει, οπότε γνώριζε από τη στιγμή που φορούσαμε τα ίδια ρούχα, το είχε αντιληφθεί. Από την άλλη, για την οικογένεια ήταν τότε σαν επιλογή πιο αποδεκτή. Μέχρι να αποκαλύψω ότι είμαι γυναίκα και ότι θέλω να ζω με αυτή την ταυτότητα, ήμουν πολύ κοντά στον πατέρα μου», είπε η Τζεφ Μοντάνα και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις, τίποτα. Τα χειλάκια μου είναι μεγάλα γιατί είμαι από την Αφρική, έχω οικογένεια στην Αιθιοπία, έχω οικογένεια στην Ελλάδα και οι άνθρωποι στην Αφρική έχουν μεγαλύτερα χείλη, δεν έχω κάνει τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA