Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός make-up artist, Παντελής Τουτουντζής, μίλησε στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και πότε συνειδητοποίησε τη σεξουαλική του ταυτότητα, για το πόσο του στάθηκε ο αδερφός του, αλλά και για τον σύντροφό του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η στιγμή που πήρα τα δίδυμα παιδιά μου αγκαλιά, δεν περιγράφεται»

«Στην πρώτη δημοτικού συνειδητοποίησα την έλξη μου για τους άντρες. Έκανα κάθε βράδυ την προσευχή μου γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι κακό. Οι γονείς μου αρχικά δεν μπορούσαν να συζητήσουν το αν είμαι gay ή όχι γιατί ήμουν πολύ μικρός, δεν ήταν όμως αρνητικοί. Δεν με έκριναν ποτέ. Τη μαμά μου τη λέω "λύκαινα" γιατί δεν άφηνε σε μένα να φτάσουν τα κακά, να μην ακούσω τα αρνητικά σχόλια», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμπαράσταση που του έδειξε ο αδερφός του από την πρώτη στιγμή, λέγοντας πως «Ποτέ δεν θυμάμαι τον αδερφό μου, ένα στρέιτ παιδί, να σχολιάζει κάτι αρνητικό και να έχει σχέση με τον ρατσισμό. Όταν ήμουν 14 ετών έρχεται ένα πρωί ο αδερφός μου και μου λέει «Ξέρω ότι είσαι gay, πάμε να το συζητήσουμε με τους γονείς μας". Πάμε στο τραπέζι και τους λέει "Κοιτάξτε να δείτε ο Παντελής είναι gay. Το αποδεχόμαστε σαν οικογένεια, αλλιώς τον παίρνω και φεύγουμε μαζί". Ήταν συγκινητική στιγμή. Δεν θα πω ψέματα, ο πατέρας μου πήρε τον χρόνο του, χωρίς καμία υπερβολή και συζήτηση. Όποιος λέει ότι είναι άνετος, λέει ψέματα, είναι μία πληροφορία, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να το επεξεργαστεί».

Ακόμα μίλησε για τον επί 16 χρόνια σύντροφό του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. «Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την πρώτη εβδομάδα τη ζωή μας, αγαπηθήκαμε πολύ. Από παιδί έλεγα τι είναι αυτά που σου λέει η ψυχή σου ότι έχεις ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου», είπε ο make-up artist και πρόσθεσε ότι: «Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου».

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα, αλήθεια σου λέω, δεν μπορώ, μουδιάζω», κατέληξε ο Παντελής Τουτουντζής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA