Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη μητρότητα, τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της, αλλά και την εξωσωματική.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram

«Νομίζω ότι οποιαδήποτε γυναίκα έχει χαρεί και έχει γίνει μητέρα, έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Για μένα επειδή έγινα μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία και μάλιστα, σε μια φάση που πλέον το είχα ξεγράψει, όταν συνέβη αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ και αυτό το μεταφυσικό και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα», είπε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ως προς τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει μητέρα, η ίδια είπε: «Νομίζω είναι αυτονόητο ότι όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις και το βάζεις κάτω. Ωστόσο, στη ζωή δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω. Έχω κάνει εξωσωματική, δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι ένα ζήτημα που και πρακτικά έχει μεγάλο οικονομικό κόστος. Γι’ αυτό κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη από την Πολιτεία», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη και συμπλήρωσε πως «Ως γυναίκα πολιτικός θέλω να δώσω με κάθε τρόπο στη γυναίκα τη δυνατότητα να γίνει μητέρα. Θα είμαι εδώ και θα το προσπαθήσω μέχρι να το καταφέρω». 

Δεν έκρυψε πως «Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα προσωπικό κόστος και είναι ψυχοφθόρο. Το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο και η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία. Όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι τέτοια η χαρά που ξεκινάει η διαδικασία της προσμονής, τα ξεχνάς όλα. Ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήταν μαζί μου στην αίθουσα του τοκετού. Ήταν μέσα μαζί μου, βάλαμε και μουσική δική του, ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή». 

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε χαρακτηριστικά πως «Η στιγμή που πήρα τα δίδυμα παιδιά μου στην αγκαλιά, δεν περιγράφεται με λόγια. Τα συναισθήματα που νιώθεις είναι συναισθήματα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Ο σύζυγός μου δουλεύει από το σπίτι για να είναι μαζί με τα μωρά. Εύχομαι όταν μεγαλώσουν να ασχοληθούν με τη μουσική».

Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, λέγοντας ότι «Έχει σοκαριστεί όλος ο κόσμος στην Ελλάδα. Είναι τόσο ανατριχιαστικό, μια τραγωδία που δεν τη χωράει ο νους μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA