Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη τους επίσκεψη στην Ευρώπη έπειτα από δύο χρόνια πραγματοποίησαν από κοινού, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ από το 2020 που αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, δεν συνηθίζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ευρώπη για τα Invictus Games, όπου διεξάγονται στη Χάγη από τις 16 μέχρι τις 22 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Το βιβλίο που ετοιμάζει ο Πρίγκιπας Χάρι θα ρίξει τα «τσιμέντα» του Μπάκιγχαμ

Πρόκειται για τους αγώνες που ιδρύθηκαν από τον Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Σε αυτούς συμμετέχουν στρατιώτες και βετεράνοι πολέμου, τραυματίες και ανάπηροι. Ωστόσο, τα βλέμματα όλων έκλεψε με την εμφάνισή της η Meghan Markle, η οποία εθεάθη να κάνει εμφανίσεις με casual chic και μονόχρωμα λουκ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η πρώην ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό oversized κομψό κουστούμι και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα, κρεμ τσάντα και λευκές γόβες, ενώ σε άλλη εμφάνισή της στους αγώνες φόρεσε ένα άσπρο κορμάκι και μπλε παντελόνι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το λουκ της συμπλήρωσε με κοσμήματα αξίας 400.000 ευρώ, ενώ έκανε και μία πιο απλή εμφάνιση, με τζιν, t-shirt και σακάκι μπλε.

https://www.instagram.com/p/Cca6aYQq-in/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA