Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες του Τομ Χανκς ήταν «Ο Ναυαγός» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2000 στις αίθουσες με τον ηθοποιό να κερδίζει μια υποψηφιότητα για Α’ ανδρικό ρόλο στα βραβεία Όσκαρ, ενώ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τον ίδιο ρόλο. 

Διαβάστε ακόμη: Τομ Χανκς, Μπρους Γουίλις και Τζούλια Ρόμπερτς: Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν αγοράσει σπίτια στην Ελλάδα

22 χρόνια μετά ο Τομ Χανκς εμφανίστηκε στον πρόσφατο αγώνα μπέιζμπολ ανάμεσα στους Cleveland Guardians - ομάδα που υποστηρίζει φανατικά - και τους San Francisco Giants παρέα με τον «Γουίλσον», την μπάλα του βόλεϊ που ήταν ο φανταστικός φίλος του Τομ Χανκς ως «Τσακ Νόλαντ» στον Ναυαγό. 

Μάλιστα, οι Cleveland Guardians ανέβασαν στη σελίδα τους στο Twitter ένα βίντεο όπου ακούγεται ο εκφωνητής του παιχνιδιού να λέει: «Ας καλωσορίσουμε τον συμπρωταγωνιστή του Τομ στην ταινία Ναυαγός. Είναι ο Γουίλσον, η μπάλα του βόλεϊ» με τον σταρ του Χόλιγουντ να ρίχνει και την πρώτη μπαλιά του παιχνιδιού. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ωστόσο, μάλλον δεν έφερε γούρι στην ομάδα του εάν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα του ηττήθηκε με 4-1. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA