Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή Love It - μεταξύ άλλων - για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, αλλά και για το αν εκείνος έχει υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο παρελθόν και πώς αντέδρασε. 

Διαβάστε ακόμη: Νατάσσα Μποφίλιου: «Η δημόσια εικόνα μου δεν με απασχολεί όταν θεωρώ ότι πρέπει να πάρω μία θέση»

«Δεν έχει καμία σχέση αν κάποιος ήταν καλός κωμικός αν έμπαινε στα σπίτια. Ως άνθρωποι, γιατί είναι αρκετές οι περιπτώσεις, αυτά που έκαναν είναι κατακριτέα και σωστά οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη. Δεν έχει σημασία αν ήταν ο πρώτος, ο δεύτερος ή ο τελευταίος της γενιάς του», δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως «Έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω. Όσο μεγάλωνα, αποκτούσα την εμπειρία και την ικανότητα να αμύνομαι με έναν τρόπο, αλλά δικαιολογώ 100% τους ανθρώπους που τότε δεν μπόρεσαν, λίγα χρόνια μετά πήραν το θάρρος και μίλησαν. 

Νιώθω ότι ποτέ δεν είναι αργά αν σου βγει από μέσα σου ότι πρέπει να καταγγείλεις μια κακοποιητική συμπεριφορά που μπορεί να την έζησες πριν δέκα χρόνια και δεν είχες το κουράγιο τότε ή οι εξωτερικές συνθήκες δε σε βοήθησαν, στο να το κάνεις τώρα. 

Όταν μου συνέβη κάτι αντίστοιχο, όχι τέτοιου βεληνεκούς, δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και η μόνη μου δίοδος ήταν να παρατήσω αυτή τη δουλειά», κατέληξε ο Μελέτης Ηλίας, λέγοντας πως δύσκολα θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη εάν έβγαιναν από τη φυλακή και του πρότειναν συνεργασία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA