Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ακης Σακελλαρίου μίλησε για τις σπουδές στη νομική, την περίοδο που καθάριζε σπίτια και αποκάλυψε πως 10 ημέρες έπεσε σε κώμα. «Έχω σπουδάσει νομικά, θα γινόμουν καλός διπλωμάτης. Στη ζωή μου δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι στη δουλειά όμως. Έχω μάθει κάποιους κανόνες. Πρώτος κανόνας να κερδίζεις χρόνο, δεύτερος να μη λες ποτέ όχι, και ο τρίτος ότι πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους. Το ισοζύγιο στην καριέρα μου νομίζω ότι είναι θετικό. Έχω κάνει πολλά», σχολίασε ο ηθοποιός

Μιλώντας στο MEGA ο Ακης Σακελλαρίου αποκάλυψε πως είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα». 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Παππά: Επαθα ισχαιμικό από στεναχώρια - Ο πατέρας μου ήταν «πληγή»

«Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία», είπε. 

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν». «Το “Είμαστε στον αέρα” θα το ξαναέκανα, και στο θέατρο θα ξαναέκανα το “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα”. Δεν έχω παίξει ποτέ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, παρόλο που είμαστε φίλοι», σημείωσε ακόμα ο Ακης Σακελλαρίου. «Απωθημένα στη δουλειά δεν έχω. Ένα σκάφος θα ήθελα να πάρω κάποια στιγμή και να γυρίζω στα νησιά», είπε ο ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.