Μενού
  • Α-
  • Α+

Άλλο ένα πρόβλημα για τη Ριάνα, η οποία σε λίγες μέρες περιμένει να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Asap Rocky μετά τις φήμες των προηγούμενων ημερών που τον ήθελαν να την έχει απατήσει με σχεδιάστρια παπουτσιών και συνεργάτιδα της τραγουδίστριας που στην πορεία διαψεύστηκαν.

Διαβάστε ακόμη: Rihanna: Τι συμβαίνει με τον ASAP Rocky - Φήμες για χωρισμό λίγο πριν τη γέννα

Αυτή τη φορά ο Asap Rocky συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες κατά την επιστροφή του με τη Ριάνα από διακοπές τους στα Νησιά Μπαρμπέιντος. Ο λόγος της σύλληψης αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 6 Νοεμβρίου 2021 με ένα άτομο, φερόμενο ως θύμα να ισχυρίζεται ότι ο Asap Rocky πυροβόλησε εναντίον του 3 ή 4 φορές, πετυχαίνοντάς τον στο αριστερό του χέρι.

Τη σύλληψη επιβεβαίωσε το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες μέσω tweet στη σελίδα του στοTwitter όπου ανέφερε: «Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο 33χρονος Ρακίμ Μάγιερς, κάτοικος Λος Άντζελες, περισσότερο γνωστός ως ο μουσικός καλλιτέχνης ASAP Rocky».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA